Logo Oldebroek
Ontwerpvergunning (afwijken bestemmingsplan) en het ontwerp derde herziening van het exploitatieplan Wezep Noord 2009, uitgebreide voorbereidingsprocedure, Oldebroek

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oldebroek maken op grond van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend, dat zij het voornemen hebben met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3 van de Wabo, medewerking te verlenen aan een afwijking van het bestemmingsplan voor het oprichten van tien woningen op de locatie Jan Schoutenstraat 2 tot en met 20 in Wezep (OLO 1251509 en 0269201400203).

Burgemeester en wethouders maken ook bekend dat zij op grond van artikel 6.12 van de Wet ruimtelijke ordening voornemens zijn om bij het besluit tot verlening van de omgevingsvergunning wel een exploitatieplan vast te stellen.

De ontwerpvergunning en het ontwerp derde herziening van het exploitatieplan Wezep Noord 2009 alsmede de ontwerpverklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad liggen met ingang van woensdag 3 september 2014 gedurende zes weken ter inzage. U kunt de betreffende stukken tijdens openingstijden inzien bij de informatiebalie in het gemeentehuis in Oldebroek. De stukken zijn ook beschikbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.oldebroek.nl

Iedereen kan van 3 september 2014 tot en met 14 oktober 2014 schriftelijk en gemotiveerd zienswijzen naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Oldebroek, Postbus 2, 8096 ZG te Oldebroek. Als u gebruik wilt maken van de mogelijkheid uw zienswijze mondeling naar voren te brengen, kunt u contact opnemen met de heer J.W. van Hoorn van de eenheid Dienstverlening, telefoonnummer: 14 0525.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven