Ontwerp-bestemmingsplan De Baan 13a te Oude Wetering alsmede ontwerp omgevingsvergunning middels een coördinatieprocedure ter inzage
Logo Kaag en Braassem
Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan ‘De Baan 13a te Oude Wetering’ met ingang van donderdag 4 september 2014 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis, Westeinde 1 in Roelofarendsveen. Inzage is mogelijk gedurende de openingstijden, of op afspraak.
Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar maken. De zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Kaag en Braassem, Postbus 1, 2370 AA Roelofarendsveen. De gemeenteraad zal degenen die tijdig hun zienswijze kenbaar hebben gemaakt in de gelegenheid stellen een nadere mondelinge toelichting te geven. Het bestemmingsplan is in die periode ook te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl met codering: NL.IMRO.1884.BPDeBaan13a-ONT1. 
Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar maken. De zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Kaag en Braassem, Postbus 1, 2370 AA Roelofarendsveen. De gemeenteraad zal degenen die tijdig hun zienswijze kenbaar hebben gemaakt in de gelegenheid stellen een nadere mondelinge toelichting te geven.
Terzake het ontwerp-bestemmingsplan en de daarbij af te geven omgevingsvergunningen heeft de Gemeenteraad ex artikel 3.30 Wro op 17 juni 2013 een coördinatiebesluit genomen inhoudende dat het bestemmingsplan en de omgevingsvergunningen gecoördineerd in procedure worden gebracht. In dit verband heeft het college van B&W op 26 augustus 2014 besloten tot vaststelling van het ontwerpbestemmingsplan ‘De Baan 13a’ en om deze tezamen met de ontwerpomgevingsvergunning gecoördineerd in procedure te brengen.
Het ontwerpbestemmingsplan is opgesteld op aanvraag en betreft het bouwen van een woning op het perceel De Baan 13a. Dit bouwplan past niet binnen het bestemmingsplan en zal tezamen met het nieuwe bestemmingsplan gecoördineerd – conform raadsbesluit d.d. 17 juni 2013 – in procedure worden gebracht.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met of een van onze klantadviseurs, tel. 071-3327272, e-mail info@kaagenbraassem.nl.
Naar boven