Ontwerp addendum beeldkwaliteitplan Oostindie
Logo Leek
Burgemeester en wethouders van Leek maken bekend, dat het ontwerp addendum van het beeldkwaliteitplan Oostindie vanaf 4 september 2014 gedurende zes weken ter inzage ligt bij het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis te Leek. Het ontwerp addendum beeldkwaliteitplan kan ook worden geraadpleegd via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.
Ontwerp addendum beeldkwaliteitplan Oostindie
Voor Oostindie is door de raad een beeldkwaliteitplan vastgesteld. Deze heeft de procedure van Welstandsnota doorlopen en vormt het toetsingskader voor bouwaanvragen en het kader voor ontwerpen van de openbare ruimte. In het voorliggend bestemmingsplan is sprake van een aantal ontwikkelingen die effect hebben op het beeldkwaliteitplan. Er is hiervoor een addendum op het beeldkwaliteitsplan opgesteld. Het addendum zal na vaststelling door de raad worden toegevoegd aan het bestaande beeldkwaliteitsplan voor Oostindie.
Zienswijze
Gedurende de termijn van ter inzage legging kan een ieder de stukken inzien en naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken bij de gemeenteraad van de gemeente Leek, Postbus 100, 9350 AC Leek. Op verzoek bestaat de mogelijkheid om de stukken ook buiten kantoortijd in te zien. Hiervoor én voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient telefonisch een afspraak te worden gemaakt (0594) 55 15 15.
Naar boven