Ontwerp bestemmingsplan Leek-Oostindie ligt ter inzage
Logo Leek
Burgemeester en wethouders van Leek maken bekend, dat het ontwerp van het bestemmingsplan Leek - Oostindie vanaf 4 september 2014 gedurende zes weken ter inzage ligt bij het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis te Leek. Het ontwerpbestemmingsplan kan ook worden geraadpleegd via www.ruimtelijkeplannen.nl .
Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in een actualisatie van het geldende bestemmingsplan voor de wijk Oostindie in Leek. Het bestemmingsplan is overwegend conserverend van karakter. Op een zeer beperkt aantal plaatsen zijn nieuwe ontwikkelingen verwerkt, verder is de bestaande situatie vastgelegd. Het gebied waarop het plan betrekking heeft wordt globaal begrensd door de Roomsterweg, Kromme kolk, Oostindischewijk en de weg Oostindie. Het plangebied bestaat uit de deelgebieden Het Buiten, De Slagen en de lintbebouwing en bevat de aangelegde parken.
Gedurende de termijn van ter inzage legging kan een ieder de stukken inzien en naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken bij de gemeenteraad van de gemeente Leek, Postbus 100, 9350 AC Leek. Op verzoek bestaat de mogelijkheid om de stukken ook buiten kantoortijd in te zien. Hiervoor én voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient telefonisch een afspraak te worden gemaakt (0594) 55 15 15.
Naar boven