Ontwerp-bestemmingsplan Rosendaalsestraat 482
Logo Arnhem
Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat ter inzage ligt
het ontwerp-bestemmingsplan Rosendaalsestraat 482
landelijk bekend onder het plan-identificatienummer NL.IMRO.0202.837-0201.
Inzien
Het ontwerp-bestemmingsplan ligt met ingang van donderdag 4 september 2014 gedurende een termijn van zes weken (tot en met 15 oktober 2014) voor een ieder ter inzage op het stadhuis, loket BWL, Koningstraat 38. 
De interactieve digitale verbeelding van het bestemmingsplan is te raadplegen op het webadres:
De digitale bestanden die gezamenlijk het juridisch geldend bestemmingsplan vormen zijn te vinden op het webadres: http://www.arnhem.nl/ruimtelijkeplannen/plannen/NL.IMRO.0202.837-/NL.IMRO.0202.837-0201
Pla ngebied
Het plangebied betreft een perceel gelegen aan de Het rand van de wijk Klarendal. Het is een binnenterrein omgeven door de Raapopseweg, Rosendaalsestraat en de Taklaan.
Aanleiding en doel
Op dit binnenterrein staat een voormalig kantoorgebouwtje van woningbouwcorporatie Portaal. Het gebouw heeft één laag en wordt al jaren als woning (atelierwoning van SLAK) gebruikt.
In het bestemmingsplan ‘Molenbeke e.o.’ is het gebouw als ‘bedrijf’ bestemd. Portaal wil het gebouw opnieuw als woning laten gebruiken. Hiervoor moet de bestemming worden gewijzigd van ‘bedrijf’ in ‘wonen’. Het ontwerp-bestemmingsplan voorziet nu in deze wijziging. Het gebouw blijft gehandhaafd en ook de woonfunctie in het gebouw blijft gehandhaafd. Het gebruik blijft opnieuw beperkt tot één woning. Ook de maximumbouwhoogte van het gebouw blijft opnieuw beperkt tot 4 meter.
Zienswijze
Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze betreffende het ontwerp-bestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad (adres: Postbus 9029, 6800 EL Arnhem).
Informatie
Voor informatie over het ontwerp-bestemmingsplan en het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer B. Lagerberg, telefoonnummer: 026-3773391 van de afdeling Ruimte.
Naar boven