Logo Wijdemeren
Wijziging bestemmingsplan Buitengebied Nederhorst den Berg/Eilandseweg 7, Wijdemeren

Burgemeester en wethouders van Wijdemeren maken bekend dat zij voornemens zijn om op grond van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening het bestemmingsplan Buitengebied Nederhorst den Berg te wijzigen voor zover dit betrekking heeft op het perceel Eilandseweg 7 te Nederhorst den Berg. De bestemming Agrarisch met waarden – natuur en landschapswaarden wordt gewijzigd in agrarisch ten behoeve van het uitbreiden van het agrarisch bouwvlak.

Ter inzage

De aanvraag, het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 11 september 2014 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis (afdeling ruimtelijke ontwikkeling op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur) aan de Rading 1 te Loosdrecht. U kunt de stukken ook inzien op de gemeentelijke website www.wijdemeren.nl/terinzage.

Zienswijzen

Tijdens de periode van terinzagelegging kunt u een schriftelijke zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 190, 1230 AD Loosdrecht. U kunt de zienswijze ook mondeling inbrengen. Hiervoor kunt u een afspraak maken via telefoonnummer: (035) 65 59 557. Er wordt op gewezen dat beroep tegen het uiteindelijke besluit tot wijziging van het bestemmingsplan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State alleen mogelijk is als een zienswijze tegen het ontwerpbesluit is ingediend. De inspraakprocedure is afgerond.

Met verzoeker is een anterieure overeenkomst gesloten met betrekking tot een te realiseren beplantingsstrook (aan de zijde waar de uitbreiding van het bouwblok plaatsvindt) alsmede de instandhouding en het onderhoud hiervan.

Naar boven