Logo Teylingen
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor Wasbeeklaan 31 in Warmond ter inzage, Teylingen

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Teylingen maakt bekend dat zij voornemens is een omgevingsvergunning te verlenen voor het spelen van boerengolf met horeca als ondergeschikt onderdeel daarvan bij- en het verminderen van de minimaal vereiste bedrijfsomvang van- het agrarisch bedrijf aan de Wasbeeklaan 31 in Warmond.

Ontwerpbesluit omgevingsvergunning

De omgevingsvergunning bestaat uit de volgende activiteiten:

  • 1. afwijken van het bestemmingsplan (artikel 2.1 lid 1 onder c Wet algemene bepalingen omgevingsrecht);

Ter inzage

Het ontwerpbesluit, de ruimtelijke onderbouwing, de (ontwerp)verklaring van geen bedenkingen en overige bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 4 september 2014 tot en met woensdag 15 oktober 2014 ter inzage.

Inzien

U kunt de stukken inzien op www.teylingen.nl.Verder kunt u de stukken vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl (identificatiecode NL.IMRO.1525.OMGVG2014TEY01034-0301).

U kunt de stukken ook inzien bij de afdeling gemeentewinkel, team vergunningen in het gemeentekantoor aan de Wilhelminalaan 25 in Sassenheim.

Zienswijzen

Binnen de termijn, dat het ontwerpbesluit en overige bijbehorende stukken ter inzage liggen, kunt u schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij de gemeenteraad van Teylingen, Postbus 149, 2215 ZJ Voorhout, telefoon 14 0252. U kunt uw zienswijze ook digitaal indienen bij de gemeente Teylingen via e-mailadres: gemeente@teylingen.nl onder vermelding van ‘zienswijze omgevingsvergunning boerengolf’. Voor het maken van een afspraak voor het indienen van mondelinge zienswijze kunt contact opnemen met Ron van der Geest van de afdeling Ruimte via telefoonnummer 14 0252.

Openbaar

Wanneer u een zienswijze indient, dan kan iedereen deze zienswijze op onze website inzien. Uw zienswijze wordt niet geanonimiseerd. Hierdoor worden uw naam, adres en woonplaats op het internet zichtbaar.

Informatie

Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen met Ron van der Geest van de afdeling Ruimte via 14 0252.

Naar boven