Logo Culemborg
Vastgesteld wijzigingsplan 2521 zwembad, Multatulilaan, Culemborg

Burgemeester en wethouders van Culemborg maken conform artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ongewijzigd vastgestelde wijzigingsplan 2521 zwembad, Multatulilaan, met ingang van 4 september 2014 ter inzage ligt.

Het wijzigingsplan voorziet in de bouw van een nieuw zwembad aan de Multatulilaan

Inzien.

Het wijzigingsplan en de onderliggende stukken liggen vanaf 4 september 2014 tot en met 15 oktober 2014 op het stadskantoor, Ridderstraat 250, ter inzage.

Ook is het plan digitaal te raadplegen via de gemeentelijke website www.culemborg.nl onder Wonen en Leven, Bestemmingsplannen en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl

(planidn: NL.IMRO.0216.WPZembad2521-VG01).

Beroepsmogelijkheid.

Gedurende de bovengenoemde termijn van ter inzage legging kan tegen het besluit tot vaststelling beroep worden ingesteld door belanghebbenden aan wie in redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijzen tegen het wijzigingsplan hebben ingebracht.

Het beroep kan worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het wijzigingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij gedurende deze termijn naast het instellen van beroep ook een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Culemborg, 27 augustus 2014

Burgemeester en wethouders van Culemborg,

Naar boven