Logo Dantumadiel
Verleende (uitgebreide) omgevingsvergunning Frijstêd 15 in Damwâld, Dantumadiel

Burgemeester en wethouders van Dantumadiel hebben een omgevingsvergunning verleend voor:

  • Het bouwen van een schuur in strijd met het bestemmingsplan op het perceel Frijstêd 15 in Damwâld.

Omdat de aanvraag in strijd is met het geldende bestemmingsplan, is op grond van artikel 2.12, lid 1, sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht afgeweken van het bestemmingsplan.

Het besluit en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van donderdag 4 september 2014 gedurende zes weken bij de receptie van het gemeentehuis in Damwâld ter inzage. De vergunning is vanaf die datum eveneens digitaal te bekijken op onze website www.dantumadiel.eu en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. De directe link met IMRO codering van het ontwerp is: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1891.ovDWfrijsted15-0601.

Het besluit is voorbereid met toepassing van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht. Er is geen zienswijzen op het ontwerpbesluit ingediend. Dit betekent dat er binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd alleen beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tegen het ontwerpbesluit zienswijzen naar voren te brengen

Een gedagtekend, ondertekend en gemotiveerd beroepschrift tegen het besluit kan worden ingediend bij de rechtbank Noord-Nederland, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Een beroep schort de inwerkingtreding van dit besluit niet op. Desgewenst kan daarbij de bij Voorzitter van de Rechtbank een schorsingsverzoek worden ingediend als er sprake is van spoedeisend belang.

Damwâld, 3 september 2014

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dantumadiel, K.S. Heldoorn, burgemeester

B.T.T. Schat, secretaris

Naar boven