Logo Montfoort
Coördinatie ontwerpwijzigingsplan ‘Cattenbroekerdijk 28’ en ontwerpbesluit omgevingsvergunning uitbreiding ligboxenstal, Montfoort

Burgemeester en wethouders van Montfoort maken bekend dat met toepassing van artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening de voorbereiding en bekendmaking van het ontwerpwijzigingsplan ‘Cattenbroekerdijk 28’ en de aanvraag omgevingsvergunning voor het uitbreiden van de bestaande ligboxenstal op het perceel Cattenbroekerdijk 28 in Linschoten gecoördineerd worden. Vanwege die coördinatie worden de hieronder vermelde ontwerpbesluiten gelijktijdig ter inzage gelegd.

Burgemeester en wethouders maken daarom, ingevolge artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat met ingang van 3 september 2014 de volgende ontwerpbesluiten voor zes weken ter inzage liggen:

  • 1. Ontwerpwijzigingsplan ‘Cattenbroekerdijk 28’ (NL.IMRO.0335.WPCattenbrdijk28-ON01)

  • 2. Ontwerpbesluit omgevingsvergunning uitbreiding bestaande ligboxenstal op het perceel Cattenbroekerdijk 28 in Linschoten

Plangebied en inhoud

Het wijzigingsplan ‘Cattenbroekerdijk 28’ omvat het perceel Cattenbroekerdijk 28 in Linschoten. Het wijzigingsplan maakt een vergroting van het bestaande bouwvlak tot 1,5 hectare in totaal mogelijk. De omgevingsvergunning is aangevraagd voor het uitbreiden van de bestaande ligboxenstal op het perceel Cattenbroekerdijk 28 met circa 155 ligboxen. Voor de exacte grenzen van de bebouwing en/of het plangebied wordt verwezen naar de stukken op de website van de gemeente Montfoort, op www.ruimtelijkeplannen of naar de papieren stukken.

Inzien ontwerpwijzigingsplan / ontwerpbesluit omgevingsvergunning

Het ontwerpwijzigingsplan met de daarop betrekking hebbende stukken is in te zien op het stadskantoor van Montfoort, Kasteelplein 5. Tevens is het ontwerpwijzigingsplan in te zien op de gemeentelijke website: www.montfoort.nl > Wonen & Leven > Bouwen en wonen > Bestemmingsplannen > Wijzigingsplan Cattenbroekerdijk 28 en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het ontwerpbesluit van de omgevingsvergunning is in te zien op het stadskantoor van Montfoort, Kasteelplein 5.

Indienen zienswijzen

Van 3 september tot en met 14 oktober 2014 bestaat voor iedereen de gelegenheid om naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze omtrent het ontwerpwijzigingsplan en/of ontwerpbesluit omgevingsvergunning kenbaar te maken. In de zienswijze moet worden aangegeven tegen welk ontwerpbesluit de zienswijze gericht is. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan College van Montfoort, Postbus 41, 3417 ZG Montfoort. Voor nadere informatie of het maken van een afspraak omtrent het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan contact opgenomen worden met de heer M.A.G. Dingemans op telefoonnummer (0348) 476 400.

Naar boven