Logo Midden-Drenthe
Uitgebreide omgevingsvergunning Vaartweg 122, Midden-Drenthe

Burgemeester en wethouders van Midden-Drenthe maken overeenkomstig artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht bekend dat met ingang van donderdag 4 september 2014 gedurende zes weken de ontwerp omgevingsvergunning voor het perceel Vaartweg 122 te Hoogersmilde ter inzage ligt.

De ontwerp omgevingsvergunning betreft het uitbreiden van een bestaande intensieve veehouderij met twee nieuwe vleeskuikenstallen en een calamiteitenmestplaat en het aanpassen van de bestaande stallen. Bij deze ontwerp omgevingsvergunning wordt toepassing gegeven aan artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3° van de Wabo.

De betreffende stukken zijn in te zien op www.middendrenthe.nl, onder Bekendmakingen – Omgevingsvergunningen. Eventueel zijn de stukken ook in te zien bij de gemeentewinkel in Beilen (Raadhuisplein 1). Gedurende de termijn van terinzagelegging bestaat voor eenieder de mogelijkheid schriftelijk een zienswijze naar voren te brengen bij het college van B&W, Postbus 24, 9410 AA Beilen. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht bij de afdeling Bouwen en Wonen. U kunt hiervoor een afspraak maken met mevrouw T. van Hoek, tel. (0593) 53 92 22. Van de mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Naar boven