Logo Stede Broec
Verlening omgevingsvergunning Wijzend 3, 1614 MD Lutjebroek, Stede Broec

Burgemeester en wethouders van Stede Broec maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning hebben verleend voor het wijzigen van de functie van bedrijfswoning naar plattelandswoning op het perceel Wijzend 3 te Lutjebroek. De vergunning heeft betrekking op de activiteit Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening.

Het besluit is ten opzichte van het eerder ter inzage gelegen ontwerp daarvan niet gewijzigd.

De aanvraag en de beschikking met bijbehorende stukken liggen met ingang van 4 september 2014 gedurende zes weken tijdens de openstelling ter inzage bij de afdeling VROM/Bouwen op de 1e verdieping in het gemeentehuis, De Middend 2 te Bovenkarspel.

Daarnaast zijn de stukken gedurende deze periode te raadplegen op de website van de gemeente en via http://www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-identificatienummer: NL.IMRO.0532.PbWijzend3-VG01

Tijdens deze periode kan tegen het besluit een beroepschrift worden ingediend bij de Rechtbank Alkmaar, sector bestuursrecht, postbus 251, 1800 BG Alkmaar.

Er kan alleen beroep worden aangetekend door een belanghebbende die tijdig naar aanleiding van het ontwerp van het besluit een zienswijze heeft ingebracht, tenzij kan worden aangetoond dat men belanghebbende is en redelijkerwijs niet in staat is geweest dit te doen.

Naar boven