Logo Woensdrecht
Ontwerp wijzigingsplan ‘Putseweg 15 Ossendrecht’, Woensdrecht

Burgemeester en wethouders van Woensdrecht maken, ter voldoening aan artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerp van het ‘Wijzigingsplan Putseweg 15 Ossendrecht’ voor een ieder ter inzage ligt.

Inhoud

In het bestemmingsplan ‘Actualisatie bestemmingsplan Buitengebied’ is een wijzigingsbevoegdheid opgenomen, zodat het bestaande bouwvlak vergroot kan worden tot 1,5 ha. Van deze mogelijkheid wordt nu gebruik gemaakt. De wijzigingsbevoegdheid komt voort uit het reeds vastgestelde bestemmingsplan ‘Actualisatie bestemmingsplan Buitengebied’. Op basis van artikel 2, lid 3, onder a van de ‘inspraakverordening gemeente Woensdrecht 2013’ is er sprake van een eerder vastgesteld beleidsvoornemen, en heeft het college van burgemeester en wethouders besloten geen inspraak te verlenen.

Inzien

Het ontwerp-wijzigingsplan ligt voor een ieder ter inzage vanaf 30 januari 2014 gedurende een periode van zes weken, bij de Centrale Balie van het gemeentehuis te Hoogerheide.

De openingstijden zijn maandag en vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur, dinsdag tot en met donderdag van 8.30 uur tot 16.45 uur en op dinsdagavond van 17.30 uur tot 20.00 uur. Na afspraak via de website www.woensdrecht.nl of het algemene telefoonnummer 0164-611 111 kan het vastgestelde afwijkingenbeleid ook worden ingezien op maandag tot en met donderdag van 8.30 uur tot 16.45 uur, op dinsdagavond van 17.30 uur tot 20.00 uur en vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur.

Meer informatie hierover vindt u op onze website onder “Openingstijden” en in de Woensdrechtse Bode.

Tevens is het gehele ontwerp-wijzigingsplan langs elektronische weg te raadplegen. U vindt de documenten op “www.woensdrecht.nl ” onder “Actueel”. Vervolgens klikt u door naar “Bekendmakingen” en “Bestemmingsplannen (ter inzage liggend)”.

Reageren

Binnen de genoemde termijn van zes weken kunnen belanghebbenden schriftelijk een zienswijze indienen. Deze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 24, 4630 AA Hoogerheide of via het e-mailadres gemeente@woensdrecht.nl onder vermelding van ‘zienswijze ontwerp-wijzigingsplan Putseweg 15 Ossendrecht’.

Voor mondelinge reacties kunt u een afspraak maken met de heer I. Schalk. Zijn directe telefoonnummer is (0164) 61 11 50.

Verkrijging

Desgewenst kan tegen vergoeding van de kosten een afschrift van genoemd ontwerp-wijzigingsplan op het gemeentehuis worden verkregen.

Hoogerheide, 29 januari 2014

Naar boven