Logo Waddinxveen
Ontwerpomgevingsvergunning (uitgebreide procedure), Henegouwerweg 19, Waddinxveen

B en W van Waddinxveen hebben het voornemen om voor de volgende aanvraag een omgevingsvergunning te verlenen voorbereid met de uitgebreide procedure als bedoeld in artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht:

  • Henegouwerweg 19, het realiseren van seizoensgebonden schaduwhallen voor een periode van 4 jaar (registratienummer 2014016585)

De aanvraag ziet zowel op de activiteit bouwen als handelen in strijd met het bestemmingsplan “Landelijk Veen”. De aanvraag is strijdig met het bestemmingsplan, omdat de schaduwhallen niet binnen het bouwblok worden gerealiseerd

De aanvraag, de ontwerpomgevingsvergunning en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van 4 september tot en met 15 oktober 2014 ter inzage in het gemeentehuis van Waddinxveen, Raadhuisplein 1.

Zienswijzen

Tijdens deze periode van terinzagelegging, kunt u mondeling of schriftelijk uw zienswijze inbrengen. Deze zienswijze moet uw naam, adres en het registratienummer bevatten en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Zienswijzen moet u richten aan de Omgevingsdienst Midden-Holland, Postbus 45, 2800 AA Gouda. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u binnen voormelde termijn een afspraak maken de heer R.T.A. Dillisse (ODMH), Thorbeckelaan 2 te Gouda, bereikbaar via nummer 088-5450418.

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen naar voren brengen over een ontwerpbesluit, kunnen later beroep instellen tegen een definitief besluit.

Naar boven