Logo Bergen op Zoom
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning realisatie van een uitkijktoren bij het educatief centrum aan de Boslustweg 1, Bergen op Zoom

Het college van burgemeester en wethouders van Bergen op Zoom maakt bekend dat zij op grond van artikel 2.12. eerste lid, onderdeel a, sub 3º van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voornemens is een omgevingsvergunning te verlenen voor de activiteit bouwen in combinatie met handelen in strijd met de regels ruimtelijke ordening voor de realisatie van een uitkijktoren bij het educatief centrum aan de Boslustweg 1 in Bergen op Zoom (terrein Stay Okay).

Het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken liggen met ingang van 1 september 2014 gedurende 6 weken ter inzage tijdens kantooruren in het Stadskantoor, J. Obrechtlaan 4, Bergen op Zoom. De stukken zijn tevens digitaal beschikbaar via onze gemeentelijke website www.bergenopzoom.nl. De ontwerpbeschikking en bijbehorende stukken zijn ook beschikbaar via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0748.OVboslustweg1-0201).

Gedurende de termijn van de terinzagelegging, zoals hiervoor genoemd, kan iedereen schriftelijk dan wel mondeling zijn/haar zienswijze omtrent het voornemen kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 35, 4600 AA Bergen op Zoom. Indien u een mondelinge zienswijze wenst in te brengen, kunt u contact opnemen met dhr. Verdonschot tel. 0164-277491 of dhr. J. Cats, tel. 0164-277555.

Bergen op Zoom, 29 augustus 2014

Naar boven