Logo Gouda
Terinzagelegging ontwerpwijzigingsplan Springers West, Gouda

Burgemeester en Wethouders van Gouda maken op grond van 3.9a, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij het ontwerpwijzigingsplan Springers West ter inzage gaan leggen.

Het plangebied is gelegen in de wijk Oosterwei, ten zuiden van de Sportlaan, op de locatie waar voorheen sporthal ‘Springers’ was gevestigd. De sporthal is inmiddels gesloopt om plaats te maken voor een appartementencomplex. In het complex zijn 38 appartementen geprojecteerd. Het project maakt deel uit van het grotere project wijkontwikkeling Gouda Oost.

Het ontwerpwijziginsplan Springers West ligt van 30 januari 2014 tot en met 12 maart 2014 voor een ieder op de volgende wijzen ter inzage:

Het plan heeft als kenmerk NL.IMRO.0513.1005WPSpringersW-OB01-OB01. Kijk voor meer informatie op www.gouda.nl/ruimtelijkeplannen

Gedurende genoemde termijn kan iedereen schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen over het ontwerpwijzigingsplan Springers West. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan de Gemeente Gouda, t.a.v. afdeling Ruimtelijk beleid en advies, postbus 1086, 2800 BB Gouda. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via de heer C. Hagen, telefoonnummer 0182-588249 of mail cor.hagen@gouda.nl

Gouda, 29 januari 2014

Naar boven