Logo Westervoort
Bekendmaking vaststelling uitwerkingsplan Locatie Heilweg, Westervoort

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij op 19 augustus 2014 het uitwerkingsplan ‘Locatie Heilweg’ ongewijzigd hebben vastgesteld.

Het uitwerkingsplan maakt de ontwikkeling mogelijk van een perceel aan de Heilweg tussen de nummers 106-122 en de Grote Breide. Het uitwerkingsplan is een uitwerking van het bestemmingsplan “Komplannen” dat op 3 juli 2007 door de gemeenteraad is vastgesteld en beoogt woningbouw op dit perceel mogelijk te maken.

Het uitwerkingsplan met bijbehorende stukken ligt van 29 augustus 2014 tot en met 9 oktober 2014 ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Dorpsplein 1 te Westervoort. U kunt de stukken elke werkdag inzien van:

  • a. 08.00 – 12.30 uur (zonder afspraak);

  • b. 14.00 – 16.00 uur (op afspraak: 026 – 3179911; woensdagmiddag zonder afspraak);

  • c. 18.00 – 20.00 uur (elke maandagavond tijdens de avondopenstelling van het gemeentehuis).

De stukken kunnen ook digitaal worden geraadpleegd via www.westervoort.nl en: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0293.UPLocatieHeilweg-VA01.

Binnen de periode van terinzagelegging is het instellen van beroep tegen het vaststellingsbesluit mogelijk voor:

  • diegenen die een zienswijze over het ontwerp uitwerkingsplan hebben ingediend en belanghebbende zijn;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs geen zienswijze kenbaar hebben kunnen maken over het ontwerp uitwerkingsplan.

Het beroepschrift moet gestuurd worden naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019 te 2500 EA Den Haag.

Ook kan tijdens de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van genoemde Afdeling. Anders treedt het besluit tot vaststelling van het uitwerkingsplan één dag na afloop van de beroepstermijn in werking.

Aan de indiening van zowel het beroepschrift als een voorlopige voorziening zijn griffiekosten verbonden.

Naar boven