Logo Wijdemeren
Kennisgeving ontwerpbeschikking Wabo Landgoed Eikenrode, Wijdemeren

Burgemeester en wethouders van Wijdemeren maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen voor het verbouwen van het hoofdgebouw op het landgoed Eikenrode, Nieuw-Loosdrechtsedijk 21 te Loosdrecht, in 18 zorgeenheden.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 28 augustus 2014 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis aan de Rading 1 te Loosdrecht. U kunt de stukken ook inzien op de gemeentelijke website www.wijdemeren.nl/terinzage en op www.ruimtelijkeplannen.nl

Zienswijzen

Tijdens de periode van terinzageligging kunt u schriftelijk zienswijzen indienen bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 190, 1230 AD Loosdrecht. U kunt zienswijzen ook mondeling inbrengen. Hiervoor kunt u een afspraak maken met de behandelend medewerker van deze zaak via telefoonnummer: (035) 65 59 557. Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen het uiteindelijke besluit kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbesluit en men belanghebbende is.

Naar boven