Logo Someren
Omgevingsvergunning Schutsakkers 6, Someren

Burgemeester en wethouders van Someren maken bekend dat met ingang van 28 augustus 2014 gedurende zes weken ter inzage ligt de verleende omgevingsvergunning voor:

  • Schutsakkers 6 (Witvrouwenbergweg-Acaciaweg ongen.) te Someren, inzake het oprichten van een bedrijfsgebouw, kadastraal bekend gemeente Someren, sectie/nummer(s) M 547.

Activiteiten omgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders verlenen medewerking aan dit project door middel van een omgevingsvergunning voor de activiteit(en):

  • 1. Bouw

  • 2. RO (afwijken van de bestemming)

Ontwerpbesluit

Er is 1 zienswijze ingediend op het ontwerpbesluit. Een samenvatting en de beantwoording van de zienswijze is opgenomen in het definitieve besluit.

Inzage

De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken kunt u op afspraak inzien bij het Klant Contact Centrum (KCC) in het gemeentehuis. Het KCC is geopend op maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 12.00 uur. De stukken kunt u ook buiten de openingstijden inzien. U kunt een afspraak maken via telefoonnummer (0493) 494 888.

U kunt de gegevens ook elektronisch raadplegen op http://www.ruimtelijkeplannen.nl (planidentificatienummer is NL.IMRO.0847.OV02014002-VS01).

Contactpersoon van dit dossier is mevrouw S. Salemans.

Beroep

Bent u het niet eens met dit besluit?

Dan kunt u hiertegen, binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd, een beroepschrift indienen onder vermelding van de reden waarom u het er niet mee eens bent.

U kunt alleen een beroepschrift indienen wanneer u eerder tegen het ontwerpbesluit een zienswijze hebt ingediend of kunt aantonen dat u redelijkerwijs geen zienswijze hebt kunnen indienen.

Het beroepschrift moet u gedateerd, gemotiveerd en ondertekend, sturen naar de Sector bestuursrecht van de Rechtbank Oost-Brabant, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Een beroepschrift schorst de werking van dit besluit niet.

Wanneer er sprake is van een spoedeisend belang kunt u daarnaast een voorlopige voorziening vragen aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank. Aan deze procedure zijn kosten verbonden.

U kunt uw beroepschrift en uw verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening ook digitaal indienen. Hoe u dit kunt doen, kunt u lezen op de website: http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.aspx

Naar boven