Logo Etten-Leur
Ontwerpbestemmingsplan Stijn Streuvelslaan 42- KSE, Etten-Leur

Burgemeester en wethouders van de gemeente Etten-Leur maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat gedurende de periode van 28 augustus tot en met 8 oktober 2014 voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Stijn Streuvelslaan 42-KSE’ (NL.IMRO.0777.0075STREUVELSLN42-2001). Het ontwerpplan kan worden ingezien in het informatiecentrum in het stadskantoor, Roosendaalseweg 4. Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan raadpleegbaar op de gemeentelijke internetsite www.etten-leur.nl bij Wonen & Leven > Ruimtelijke plannen > Stijn Streuvelslaan 42 en de landelijke site: www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Stijn Streuvelslaan 42-KSE’ betreft het terrein van de Katholieke Scholengemeenschap (omsloten door de Stijn Streuvelslaan, de Couperuslaan, het perceel Couperuslaan 18-22 en de Guido Gezellelaan). Het plan is opgesteld naar aanleiding van het voornemen om een nieuw brugklasgebouw te bouwen aan de Couperuslaan.

Gedurende de periode van ter inzageligging kan een ieder mondeling maar bij voorkeur schriftelijk over het ontwerp bestemmingsplan ‘Stijn Streuvelslaan 42 – KSE’ een zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Etten-Leur, p/a postbus 10.100, 4870 GA Etten-Leur.

Etten-Leur, 27 augustus 2014

Naar boven