Logo Vlieland
Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan Recreatieve Voorzieningen, Vlieland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Vlieland maken conform artikel 3.8 van de Wro bekend dat de gemeenteraad op 30 juni 2014 het bestemmingsplan Recreatieve Voorzieningen gewijzigd heeft vastgesteld.

De wijzigingen betreffen:

Verbeelding

De Uitlegger breder bestemmen als weg; de parkeerplaats aan de Uitlegger bestemmen; het bospad tussen Uitlegger en Sportveld bestemmen als onverharde weg; een deel van het terrein naast het zwembad bestemmen als bos.

Het bouwvlak van de Kampwinkel aanpassen.

Toelichting

De tekst provinciaal beleid aanvullen met een tekst zoals in artikel 3.2.2.van het bestemmingsplan Buitengebied staat vermeld.

Regels

Aangepast zijn de artikelen: 1.39, 6.1c, 6.5,

Vervallen zijn de artikelen 7.4d en 7.5

Gewijzigd artikel 13

Bijlagen:

Er zijn twee ecologische onderzoeken (terrein Uitlegger en Eilandlodges).

Belanghebbenden kunnen binnen een termijn van zes weken vanaf 25 augustus beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrecht van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA De Haag. Voor het indienen van beroep wordt griffierecht geheven. Het besluit ter vaststelling treedt in werking met ingang van de dag waarop de beroepstermijn afloopt.

Het ontwerpbestemmingsplan is in te zien bij de afdeling RO/BWT, digitaal beschikbaar via de website van de gemeente Vlieland: www.vlieland.nl en via www.ruimtelijke plannen.nl.

Het planindificatienummer voor ruimtelijke plannen is: NL.IMRO 0096 BP01217 VA01

Naar boven