Verleende omgevingsvergunning Westerkerkweg 87, 87A, 89, 89A, Nieuwstraat 2, 2A, 2B en 2C, Venhuizen (OV711/221391)
Logo Drechterland
Het college van burgemeester en wethouders heeft vergunning verleend voor het bouwen van acht woningen in Venhuizen. Dit betreft woningen aan de Westerkerkweg 87, 87A, 89 , 89A, Nieuwstraat 2, 2A, 2B en 2C in Venhuizen. De vergunning is verzonden op 14 augustus 2014.
Beroep Rechtbank
Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de verzenddatum in beroep gaan. U kunt in beroep gaan door een brief te sturen naar de rechtbank Noord-Holland (locatie Alkmaar), Postbus 251, 1800 BG in Alkmaar. U kunt uw beroepschrift ook digitaal indienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. U moet hiervoor beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).
  • 1.
    Vermeld in de brief in ieder geval uw naam, adres, datum, een omschrijving van het besluit waartegen u in beroep gaat en uw redenen van het beroep. Vergeet niet uw handtekening te zetten. Voor in beroep gaan, betaalt u een griffierecht.
  • 2.
    Ook wanneer u een zienswijze naar voren heeft kunnen brengen of bezwaar heeft kunnen maken, staat beroep open, tenzij u redelijkerwijs kan worden verweten dat u dit niet heeft gedaan.
  • 3.
    Een beroepschrift schorst de uitvoering van het besluit niet. U moet hiervoor ook een verzoek om voorlopige voorziening sturen naar de Voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Holland (locatie Alkmaar).
Informatie over het besluit
Voor meer informatie over dit besluit kunt u terecht bij het Omgevingsloket in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Hoogkarspel, telefoonnummer: 0228-352 352.
 
Naar boven