Zelhem, Prinses Beatrixstraat 2 t/ 24 (even) en Prinses Margrietstraat 2, 2A, 2B, 4, 4A en 4B, bouwen 18 nultredenwoningen
Logo Bronckhorst
B en w van Bronckhorst zijn van plan met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3 van de Wabo een omgevingsvergunning te verlenen voor de afwijking van het bestemmingsplan “Zelhem Dorp” ten behoeve van het bouwen van 18 nultredenwoningen aan de Prinses Beatrixstraat 2 t/m 24 (even) en de Prinses Margrietstraat 2, 2A, 2B, 4, 4A en 4B in Zelhem. De omgevingsvergunning heeft betrekking op de vervanging van 18 inmiddels gesloopte woningen.
 
De omgevingsvergunning en de daarop betrekking hebbende stukken liggen van 21 augustus t/m 1 oktober 2014 voor een ieder ter inzage.
 
U kunt het ontwerpbesluit op de volgende manieren inzien:
  • 1.
    tijdens de openingstijden bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Bent u op de genoemde tijden niet in de gelegenheid de stukken in te zien, dan kunt u een afspraak maken via ons centrale telefoonnummer (0575) 75 02 50.
  • 2.
    op de website van de gemeente.
 
Zienswijze indienen?
Een ieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging zijn zienswijze op het ontwerp-besluit naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling naar voren brengen bij burgemeester en wethouders.
 
Naar boven