Logo Borsele
Bestemmingsplan ‘Borsels Buiten, gedeelte Langeweegje 10A, 2014’, Borsele

Burgemeester en wethouders van Borsele maken, in het kader van artikel 3.8, lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening, het volgende bekend. Bij besluit van 4 september 2014 heeft de gemeenteraad van Borsele het bestemmingsplan “Borsels Buiten, gedeelte Langeweegje 10A, 2014” ongewijzigd vastgesteld. Vanaf 18 september 2014 ligt het bestemmingsplan samen met het vaststellingsbesluit voor iedereen ter inzage.

Inhoud bestemmingsplan

Dit bestemmingsplan biedt de planologisch-juridische basis voor het realiseren van een nieuwe entree voor de Tropical Zoo. Deze tweede entree komt aan de zuidzijde van de bebouwing, nabij het parkeerterrein. Daarnaast wordt in het bestemmingsplan de bestaande situatie op het perceel planologisch-juridisch vastgelegd.

Inzage

Via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl kunt u vanaf 18 september 2014 het bestemmingsplan en het vaststellingsbesluit raadplegen. Op deze website selecteert u het tabblad “Bestemmingsplannen”. Vul vervolgens in het venster “ID” de volgende plancode in: NL.IMRO.0654.BPBBLW10A2014-0003. U kunt de stukken ook inzien via de gemeentelijke website www.borsele.nl.

Het vaststellingsbesluit ligt daarnaast samen met het bestemmingsplan ter inzage in het gemeentehuis, Stenevate 10 te Heinkenszand. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur.

Beroep

Tegen het besluit tot vaststelling van een bestemmingsplan kan beroep worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht tegen het ontwerp bestemmingsplan.

U kunt beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. De beroepstermijn loopt van 19 september tot en met 30 oktober 2014.

Inwerkingtreding bestemmingsplan

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Heinkenszand, 17 september 2014

Naar boven