Logo Putten
Besluit hogere grenswaarde ingevolgde de wet Geluidshinder voor het adres Beekweg 12, Putten

Het college van burgemeester en wethouders heeft een hogere waarde vastgesteld voor een nieuw te bouwen woning aan de Beekweg 12 in Putten.

Uit akoestisch onderzoek blijkt dat de geluidbelasting veroorzaakt door spoorweg de ten hoogste toelaatbare waarde van 55 decibel overschrijdt. Het is redelijkerwijs niet mogelijk om maatregelen te treffen dat wel binnen deze richtwaarde wordt gebleven.

Om de woning te kunnen realiseren moet een hogere waarde worden vastgesteld van ten hoogste 61 decibel. Daarom heeft het college van burgemeester en wethouders besloten om op grond van artikel 110a van de Wet geluidhinder en artikel 4.10 van het Besluit geluidhinder hogere grenswaarde vast te stellen voor de woning.

Het besluit met bijbehorende stukken ligt met ingang van 21 augustus 2014 tot 2 oktober 2014 (termijn 6 weken)] voor een ieder ter inzage van 08.30 tot 12.30 uur in het gemeentehuis.

Gedurende de inzage termijn kan een ieder schriftelijk opmerkingen indienen bij het college van burgemeester en wethouders. Indien u dit wenst, kunt u een mondelinge zienswijze indienen.

Hiervoor kunt u een afspraak maken met de heer Erwin Priester van de omgevingsdienst Noord-Veluwe, telefoonnummer (0341) 474 324.

Naar boven