Logo Lisse
Ontwerpbestemmingsplan Achterweg Zuid 62, Lisse

Wij zijn van plan om op de locatie Achterweg-Zuid 62 het oprichten van een crematorium mogelijk te maken.

Ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan Crematorium Duin- en Bollenstreek voorziet in:

  • het slopen van alle aanwezige agrarische bedrijfsbebouwing en opstallen op deze locatie behoudens de zich daar bevindende agrarische bedrijfswoning met bijbehorende opstallen.

  • het wijzigen van de huidige agrarische bedrijfsbestemming van de locatie in een maatschappelijke bestemming om het crematorium mogelijk te maken.

  • het wijzigen van de bestemming van de ter plaatse aanwezige agrarische bedrijfswoning in een woonbestemming.

Het bestemmingsplan heeft identificatiecode NL.IMRO.0553.blgachterwegzuid62-ONX1.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt voor iedereen ter inzage van 30 januari tot en met 12 maart 2014 in de gemeentewinkel. Het ontwerpbestemmingsplan is daarnaast digitaal in te zien via www.lisse.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

U kunt van 30 januari tot en met 12 maart 2014 gemotiveerd uw zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan indienen. Dit kan mondeling, maar wij geven de voorkeur aan een schriftelijke zienswijze. Vermeld altijd uw naam en adresgegevens. Anonieme zienswijzen nemen wij niet in behandeling.

Zienswijzen kunt u sturen naar de gemeenteraad van Lisse, Postbus 200, 2160 AE Lisse. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met J.J. van Leeuwen via telefoonnummer (0252) 433203.

Dat geldt ook voor mondelinge zienswijzen.

Lisse, 29 januari 2014

Het college van burgemeester en wethouders

Naar boven