Gemeente Renkum: Verwijderen gehandicaptenparkeerplaats Van Gelderstraat in Renkum
Logo Renkum
B&W-besluit Nr. VKB14-14
Referentienummer 131188
Overwegende dat:
- de Van Gelderstraat in Renkum in het beheer is bij de gemeente Renkum;
- de invalidenparkeerplaats op kenteken op de Van Gelderstraat in Renkum niet meer noodzakelijk is;
- over dit besluit overleg is gevoerd met de regiopolitie Gelderland-Midden, die kan instemmen met dit besluit.
 
gelet op artikel 12 van het Besluit Administratieve Bepalingen inzake het Wegverkeer (BABW), artikel 15 en 18 van de Wegenverkeerswet 1994 en het mandaatbesluit van burgemeester en wethouders van 6 mei 2014;
BESLUIT
1. de invalidenparkeerplaats op kenteken op de Van Gelderstraat in Renkum te verwijderen, zodat de parkeerplaats weer openbaar toegankelijk wordt voor overige voertuigen;
2. dat het verbod bij deze parkeerplaats is opgeheven zodra de bebording is verwijderd.
Oosterbeek, 14 augustus 2014

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RENKUM

Namens deze,

.

.

.

Hoofd Ruimtelijke Ontwikkeling en Milieu

Ir. J.A.M. van der Molen-Balk

Mededelingen
Bezwaar
Vanaf de datum van deze publicatie ligt gedurende zes weken het besluit ter inzage bij de infobalie in het gemeentehuis in Oosterbeek. Tijdens deze periode bestaat gelegenheid tegen het besluit bezwaar in te dienen op grond van de Algemene wet bestuursrecht. Het bezwaarschrift moet uw naam en adres bevatten, het besluit waartegen u bezwaar maakt en de motivatie, alsmede datum en ondertekening. Het bezwaarschrift dient u te richten aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 9100, 6860 HA Oosterbeek.
Het indienen van een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. U kunt daarom tevens een voorlopige voorziening vragen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Nederland, Sector bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.
­
Meer informatie
Nadere informatie kunt u verkrijgen bij de informatiebalie, telefoon (026) 33 48 422 of bij het team Ruimtelijke Ontwikkeling en Milieu, sectie Verkeer, telefoon (026) 33 48 456.
Naar boven