Logo Stede Broec
Ontwerpwijzigingsplan nieuwbouwwoning en zorgbakkerij ‘Molen Ceres’, Stede Broec

Burgemeester en wethouders van Stede Broec hebben het volgende besluit genomen:

Zij hebben het voornemen gebruik te maken van een in het geldende bestemmingsplan ‘Centrale Zone’ opgenomen bevoegdheid de bestemming ‘Groen’ te wijzigen in de bestemming ‘Bedrijf’ met de functieaanduiding ‘zorgbakkerij’ en de bestemming ‘Wonen’.

Deze wijziging maakt het mogelijk op het perceel van molen Ceres aan de Broekerhavenweg een zorgbakkerij te kunnen exploiteren met kleinschalige detailhandel en ondergeschikte horeca én op het terrein te kunnen wonen.

Wet ruimtelijke ordening

Deze medewerking wordt verleend met toepassing van artikel 3.6.1 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 20.4 van het bestemmingsplan “Centrale Zone”.

Ter inzage

Het ontwerpwijzigingsplan met bijbehorende stukken ligt vanaf 30 januari 2014, zes weken ter inzage. U kunt deze inzien tijdens openingstijden van het gemeentehuis bij de afdeling VROM/Bouwen op de 1e verdieping.

U kunt de stukken ook bekijken op www.stedebroec.nl of www.ruimtelijkeplannen.nl hiervoor heeft u het plan-identificatienummer: NL.IMRO.0532.UWPMolenCeres-ON01 nodig.

Zienswijzen

Tijdens deze periode kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Stede Broec, Postbus 20, 1610 AA Bovenkarspel. Voor het maken van een mondelinge inspraakreactie kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling VROM/BOUWEN, telefoonnummer:0228-510111.

Naar boven