Logo Montfoort
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor vergroten bestaande garage op Achterbaan 1, Montfoort

Burgemeester en wethouders van Montfoort maken bekend dat met ingang van 20 augustus 2014 het ontwerpbesluit van de omgevingsvergunning voor het vergroten van de bestaande garage op het perceel Achterbaan 1 in Montfoort (NL.IMRO.0335.OvAchterbaan1-Ow01), met de daarop betrekking hebben stukken, voor zes weken ter inzage ligt op het stadskantoor van Montfoort, Kasteelplein 5. Tevens is het ontwerpbesluit in te zien op de gemeentelijke website: www.montfoort.nl > Actueel > Bekendmakingen en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

De aanvraag is in strijd met het ter plaatse geldende bestemmingsplan ‘Binnenstad’. Burgemeester en wethouders zijn echter voornemen om toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van het bestemmingsplan en omgevingsvergunning te verlenen.

Van 20 augustus tot en met 30 september 2014 bestaat voor belanghebbenden de gelegenheid om naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze omtrent het ontwerpbesluit kenbaar te maken. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het College van Montfoort, Postbus 41, 3417 ZG Montfoort. Voor het mondeling indienen van een zienswijze kan een afspraak worden gemaakt tot en met 30 september 2014 bij de heer A. den Braven of mevrouw S.R. Visser, telefoonnummer (0348) 476 400.

Montfoort, 19 augustus 2014

Naar boven