Logo Culemborg
Omgevingsvergunning Stokvisweg 1, Culemborg

Burgemeester en wethouders van Culemborg maken bekend, dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend voor de volgende activiteiten:

  • de bouw en het gebruik van een bedrijfsgebouw

  • het tijdelijk gebruik ten dienste van bewoning

De omgevingsvergunning voorziet in het bouwen van een werktuigenberging met kantoor en het tijdelijk gebruik van de kantoorruimte ten dienste van bewoning op het perceel Stokvisweg 1 te Culemborg.

Het besluit is voorbereid met de uitgebreide voorbereidingsprocedure. Er zijn geen zienswijzen ingediend.

Ter inzage.

Het besluit en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 21 augustus 2014 gedurende een termijn van 6 weken, in het stadskantoor, Ridderstraat 250 voor een ieder ter inzage.

Daarnaast zijn de stukken te raadplegen op de gemeentelijke website www.culemborg.nl,onder wonen en leven/bestemmingsplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl.

(planidn: NL.IMRO.0216.PBStokvisweg1-VG01)

Beroep.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan bij de Rechtbank Gelderland, sector Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem beroep worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze op het ontwerpbesluit naar voren hebben gebracht.

Tevens kan degene die tijdig een beroepschrift indient een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, sector Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien

binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzieningenrechter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Culemborg, 13 augustus 2014

Burgemeester en Wethouders van Culemborg

Naar boven