Logo Kollumerland en Nieuwkruisland
Vaststelling wijzigingsplan ‘Bining fase 1 in Triemen’, Kollumerland en Nieuwkruisland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Kollumerland c.a. maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 en 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het college van burgemeester en Wethouders op 12 augustus 2014 het wijzigingsplan “Bining fase 1 in Triemen” hebben vastgesteld.

Dit wijzigingsplan voorziet in een woonbestemming voor de gronden die aangekocht zijn door omwonenden van het terrein van de voormalige cbs De Bining. Door de bestemmingswijziging, kunnen de gronden gebruikt en deels bebouwd worden ten behoeve van de bestaande woningen. Dit wijzigingsplan is opgesteld binnen de kaders van de wijzigingsbevoegdheid zoals opgenomen in het bestemmingsplan Triemen, dat is vastgesteld op 4 juli 2013.

Het wijzigingsplan ligt met ingang van 21 augustus 2014 voor een periode van zes weken voor een ieder ter inzage tijdens openingstijden in het gemeentehuis, Van Limburg Stirumweg 18 te Kollum. Ook is het wijzigingsplan beschikbaar en in te zien op de website van de gemeente, www.kollumerland.nl, onder wonen en leven – ruimtelijke plannen. En op

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0079.WpTrBiningfase114-Vg01

Gedurende de ter inzage termijn kan beroep worden door:

  • een belanghebbende die tijdig bij het college zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan naar voren heeft gebracht;

  • een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijze naar voren heeft gebracht;

Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroepsschrift moet worden ondertekend en ten minste bevatten: naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden voor het beroep. Aan het instellen van beroep zijn kosten verbonden.

Indien u tijdig beroep heeft ingesteld kunt u ook om een voorlopige voorziening verzoeken. Indien dit verzoek gedurende de beroepstermijn wordt ingediend, schort dit de werking van dit wijzigingsplan op totdat op het verzoek is beslist. Het beroepsschrift dient te worden gestuurd aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven