Logo Heerhugowaard
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning en ontwerpbesluit hogere waarden Wet geluidhinder ten behoeve van nieuwbouw aan de Acacialaan/Beukenlaan, Heerhugowaard

Omgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van de voorschriften van het bestemmingsplan Heerhugowaard Oost voor het:

  • Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening (afwijken bestemmingsplan) ten behoeve van de toekomstige bouw van appartementen en commerciële ruimte;

Hogere waarden Wet geluidhinder

Daarnaast heeft het college het voornemen om op grond van artikel 110a, lid 1 van de Wet geluidhinder ten behoeve van de geplande woningbouw een hogere waarde vast te stellen. Uit onderzoek is gebleken dat de maximale geluidbelasting op de geplande nieuwbouw maximaal 55 dB zal bedragen.

Zienswijze

De aanvraag omgevingsvergunning met ontwerpbesluiten en bijbehorende stukken liggen met ingang van woensdag 20 augustus 2014 zes weken ter inzage.

U kunt de stukken op de volgende locatie inzien:

Gemeentehuis (bij de receptie), Parelhof 1, openingstijden: maandag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur en vrijdag van 10:00 tot 20.00 uur.

Gedurende bovengenoemde termijn kan voor de ontwerp omgevingsvergunning een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Heerhugowaard.

Ten aanzien van het ontwerpbesluit hogere waarde op grond van de Wet geluidhinder kunnen belanghebbenden naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Heerhugowaard.

Indien u dit schriftelijk wilt doen, dient u uw zienswijze te richten aan het college van burgemeester en wethouders van Heerhugowaard, Postbus 390, 1700 AJ Heerhugowaard. Mondeling kunt u uw zienswijze kenbaar maken bij de behandelend ambtenaar, mevr. I. Zwollo, tel: 072-5755587.

In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit de zienswijze betrekking heeft.

Naar boven