Vaststelling wijzigingsplan ‘Hoofddorp Noord 1e wijziging’
Logo Haarlemmermeer
Burgemeester en wethouders van Haarlemmermeer maken bekend dat het door hen vastgestelde wijzigingsplan ‘Hoofddorp Noord 1e wijziging’ met de planidentificatie NL.IMRO.0394.WPGhfdnoord1ewijz-C001 ter inzage wordt gelegd.
 
Het plan
Het plangebied is het perceel Hoofdweg 665B-C te Hoofddorp. Het plan maakt er de woonfunctie mogelijk. De aanwezige kantoorfunctie blijft intact.
 
 
Inzien
Het wijzigingsplan ‘Hoofddorp Noord 1e wijziging’, het vaststellingsbesluit, alsook de bij het plan behorende stukken kunt u raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.haarlemmermeer.nl/wro.
Voorts liggen deze stukken ter inzage in het raadhuis. Geopend maandag tot en met vrijdag van 09.00-13.00 uur. Op afspraak zijn deze stukken dagelijks ook in te zien van 13.00-17.00 uur. Een afspraak maakt u via 0900-1852.
De terinzageligging begint op 15 augustus 2014 en duurt zes weken.
 
Beroep
Gedurende de periode van terinzageligging kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden die aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om een zienswijze in te dienen.
Het beroep kan worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Voor het in behandeling nemen van het beroepschrift is griffierecht verschuldigd.
Het wijzigingsbesluit treedt in werking de dag na afloop van voormelde beroepstermijn.
Er kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Indien dit gebeurt binnen de beroepstermijn, treedt het besluit niet in werking, voordat op dat verzoek is beslist.
Voor het in behandeling nemen van het verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.
 
Naar boven