Logo Alphen-Chaam
Bekendmaking vaststelling structuurvisie Buitengebied Alphen-Chaam, Alphen-Chaam

Burgemeester en wethouders van de gemeente Alphen-Chaam maken bekend dat de gemeenteraad op 27 februari 2014 de structuurvisie Buitengebied Alphen-Chaam gewijzigd heeft vastgesteld.

De ontwerp – structuurvisie heeft van 1 oktober tot en met 28 oktober 2013 ter inzage gelegen. In deze periode zijn 4 inspraakreacties ingediend. Een aantal inspraakreacties heeft geleid tot aanpassing van de structuurvisie.

De gewijzigd vastgestelde structuurvisie Alphen-Chaam ligt voor eenieder ter inzage bij de frontoffice in het gemeentekantoor te Alphen. Indien u gebruik wilt maken van deze inzage mogelijkheid dient u een afspraak te maken met de frontoffice. U kunt online een afspraak maken via www.alphen-chaam.nl, door te bellen naar ons algemene nummer 013-5086666 of per mail naar info@alphen-chaam.nl. Tevens zijn de stukken raadpleegbaar via de gemeentelijke website www.alphen-chaam.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl onder de volgende IDN: NL.IMRO.1723.StructuurvisieAC-VS01

De structuurvisie is geen voor burgers bindend juridisch document en daarom kan tegen het besluit tot vaststelling van de structuurvisie, op grond van artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht, geen bezwaar worden gemaakt of beroep worden ingesteld.

De structuurvisie treedt in werking op de dag na de bekendmaking.

Naar boven