Logo Noord-Holland
Kennisgeving beoordeling milieueffectrapportage(m.e.r.)-plicht, Noord-Holland

Beelen Amsterdam B.V. heeft het voornemen om binnen haar inrichting naast de bestaande afvalstromen en bewerking- en verwerkingsmethoden, nieuwe afvalstromen te accepteren en nieuwe bewerking- en verwerkingsmethoden toe te passen. Deze inrichting is gelegen aan de Ankerweg 16 te Amsterdam. Beelen Amsterdam B.V. heeft hiervoor een aanmeldingsnotitie ten behoeve van de beoordeling van eventuele m.e.r.-plicht ingediend.

Gedeputeerde staten hebben de aanmeldingsnotitie getoetst aan de criteria van artikel 7.17 derde lid van de Wet milieubeheer en besloten dat voor bovengenoemde activiteiten geen milieueffectrapport opgesteld hoeft te worden.

Inzage

De aanmeldingsnotitie en het beoordelingsbesluit kunnen van 15 augustus tot 26 september 2014 worden ingezien bij de bekendmakingen onder het digitale loket op de website www.noord-holland.nl.

Indien u geen toegang heeft tot internet kunt u gebruik maken van de internetvoorziening op het gemeentehuis en/of bij de provincie Noord-Holland (locatie Houtplein 33 te Haarlem) tijdens openingsuren.

U kunt de stukken ook inzien bij:

  • bij Stadsdeel Centrum, Algemeen en Sociaal Loket, Amstel 1 te Amsterdam, tijdens de inloopuren.

Voor nadere informatie kunt u een e-mail sturen naar wabo@odnzkg.nl ter attentie van de heer D.A. Franke.

Dit besluit dient te worden aangemerkt als een voorbereidingsbesluit als bedoeld in artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht en is niet vatbaar voor bezwaar en beroep van derden. In een later stadium tijdens de vergunningverleningsprocedure in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) kan dit aan de orde worden gesteld.

Naar boven