Logo Gilze en Rijen
Ontwerp Wijzigingsplan Oranjestraat 64-66 Gilze, Gilze en Rijen

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Gilze en Rijen stelde op 5 augustus 2014 het ontwerp Wijzigingsplan Oranjestraat 64-66 Gilze vast. Het bestemmingsplan wijzigt de bedrijfsbestemming van het pand Oranjestraat 64-66 in een woonbestemming met de mogelijkheid voor kamerverhuur (maximaal 4 kamers).

Het betreft een bestaand gebouw dat voor een andere functie wordt ingezet. Een exploitatieplan is dan niet nodig.

Ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 14 augustus tot en met 24 september 2014 tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis van Gilze en Rijen, Raadhuisplein 1 in Rijen. Ook kunt u het plan tijdens de openingstijden inzien in De Schakel in Gilze, Kerkstraat 106 in Gilze.

U kunt het volledige plan ook bekijken op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het IMRO-nummer is NL.IMRO.0784.BPOranjestraat66-ON01

Iedereen kan een zienswijze indienen

Iedereen mag een schriftelijke of mondelinge zienswijze indienen tegen het ontwerpbestemmingsplan Dat is bepaald in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht. Iedereen kan ook een zienswijze indienen tegen het ontwerpbesluit om geen exploitatieplan vast te stellen. Dat is bepaald in artikel 6.12 lid 2 van de Wet ruimtelijke ordening,

Zienswijze indienen

In de periode dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kunt u een zienswijze indienen.

Uw schriftelijke zienswijze richt u aan het college van burgemeester en wethouders van Gilze en Rijen, Postbus 73, 5120 AB Rijen. Uw schriftelijke zienswijze moet u voorzien van uw naam, adres, handtekening en datum. Ook geeft u aan op welk plan uw zienswijze betrekking heeft en de reden(en) van de zienswijze.

Wilt u een mondelinge zienswijze indienen? Neem dan contact op met het Klantcontactcentrum van de gemeente, telefoonnummer 14 0161.

Rijen, 8 augustus 2014

burgemeester en wethouders van Gilze en Rijen, de secretaris, G.J.F.M. Vlekke

de burgemeester, W. Starreveld

Naar boven