Logo Zeevang
Inspraak en vooroverleg voorontwerpbestemmingsplan Warder 52, Zeevang

Het college van burgemeester en wethouders van Zeevang maakt bekend dat met ingang van 22 augustus 2014 gedurende zes weken het voorontwerp van het bestemmingsplan

‘Herontwikkeling Warder 52’

(planidentificatie NL.IMRO.0478.BPWarder52-VO01) in het kader van de inspraakprocedure voor een ieder ter inzage ligt (planidentificatie.

Het plangebied betreft de locatie Warder 52 te Warder. Het plan maakt de realisatie van in totaal 14 woningen mogelijk, conform een door de provincie Noord-Holland in het kader van de provinciale Ruimte-voor-Ruimte regeling geaccordeerd plan.

Gedurende genoemde termijn liggen de bij dit bestemmingsplan behorende stukken tijdens openingstijden ter inzage in de hal van het gemeentehuis. Ook zijn de stukken te raadplegen op de gemeentelijke website www.zeevang.nl. Het plan is digitaal te raadplegen via de landelijke voorziening op www.ruimtelijkeplannen.nl. Schriftelijke inspraakreacties kunnen tot en met 2 oktober 2014 worden ingediend bij burgemeester en wethouders van Zeevang, Postbus 1, 1474 ZG Oosthuizen. Voor vragen omtrent het plan kunt u contact opnemen via tel. nr. 0299 409409. Tegelijkertijd wordt over het bestemmingsplan vooroverleg zoals bedoeld in artikel 3.1.1. Besluit ruimtelijke ordening gevoerd met instanties wiens belang bij dit plan betrokken is.

Crisis- en herstelwet

Op de besluitvorming rond het bestemmingsplan ‘Herontwikkeling Warder 52’ is Afdeling 6 van hoofdstuk 2 van de Crisis- en herstelwet van toepassing.

Oosthuizen, 21 augustus 2014

Het college van burgemeester en wethouders voornoemd.

Naar boven