Logo Eemnes
Ontwerpuitwerkingsplan 2 ‘Zuidpolder Woongebied’ en aanvraag om omgevingsvergunning, Eemnes

Vanaf dinsdag 12 augustus 2014 liggen gedurende 6 weken (tot en met 22 september) het ontwerpuitwerkingsplan 2 ‘Zuidpolder Woongebied’ en de aanvraag om omgevingsvergunning voor de bouw van 16 woningen in de Zuidpolder ter inzage.

Het uitwerkingsplan en de aanvraag om omgevingsvergunning voorzien in de bouw van 16 woningen in het gebied zuidelijk van de Zuidbuurt (Eemnes). De eerder genoemde data wijken af van publicatie in De Rotonde van 25 juli 2014. De stukken worden conform de artikelen 3.30 en 3.32 van de Wet ruimtelijke ordening gecoördineerd voorbereid en bekendgemaakt.

Het ontwerpuitwerkingsplan en de aanvraag om omgevingsvergunning kunt u inzien bij het loket Bouwen en Wonen in het kantoor van de BEL Combinatie, Zuidersingel 5 in Eemnes. U kunt hier terecht op maandag, dinsdag en donderdag van 08.30 tot 12.30 uur en op afspraak. Tevens is het ontwerpuitwerkingsplan te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl en via www.eemnes.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen zienswijzen worden ingediend bij het college van B&W van Eemnes, Postbus 71, 3755 ZH Eemnes.

Naar boven