Logo Bergeijk
Bestemmingsplan ‘Luyksgestel en De Zwarte Bergen 2012’ is onherroepelijk, Bergeijk

Het bestemmingsplan ‘Luyksgestel en De Zwarte Bergen 2012’ dat de gemeenteraad op 29 november 2012 heeft vastgesteld is onherroepelijk geworden, nu alle beroepen tegen het bestemmingsplan zijn behandeld.

Het bestemmingsplan ‘Luyksgestel en De Zwarte Bergen 2012’ voorziet in een herziening van een aantal oude bestemmingsplannen die voor Luyksgestel en de recreatiegebieden golden. Het bestemmingsplan ‘Luyksgestel en De Zwarte Bergen 2012’ heeft vooral een conserverend karakter. De bestemmingen in de diverse voorheen geldende bestemmingsplannen staan ook weer in het nieuwe bestemmingsplan, maar dan in een actuele plansystematiek. In het bestemmingsplan staan echter ook ontwikkelingen.

Het bestemmingsplan ligt voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis, Burgemeester Magneestraat 1 Bergeijk, tijdens openingstijden en daarbuiten na telefonische afspraak (tel. 0497 551301) en bovendien iedere dinsdagmiddag van 14.00 tot 19.00 uur.

Tegen vergoeding kan een exemplaar van het bestemmingsplan worden verkregen.

Het bestemmingsplan is ook digitaal in te zien op de website voor de ruimtelijke plannen van de gemeente Bergeijk www.bergeijk.nl/ruimtelijkeplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl. Daar kunt u onder andere het bestemmingsplan vinden via het identificatienummer NL.IMRO.1724.BPLluzn2005-VAST.

Bergeijk, 29 januari 2014

Burgemeester en wethouders van Bergeijk W.A.C.M. Wouters Secretaris

H.G.M. van de Vondervoort Burgemeester

Naar boven