Ontwerpbesluit voor een energielaadpunt op verzorgingsplaats Paardeweide langs rijksweg A32, Rijkswaterstaat

KENNISGEVING

De Minister van Infrastructuur en Milieu geeft, overeenkomstig het bepaalde in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, kennis van het ontwerpbesluit op grond van de Wet beheer rijkswaterstaatswerken (Wbr), voor het realiseren en exploiteren van een energielaadpunt langs de rijksweg A32, ter hoogte van km 15,75 (HRR), op verzorgingsplaats Paardeweide in de gemeente Westerveld.

Waar en wanneer liggen de stukken ter inzage?

Het ontwerpbesluit met de daarbij behorende stukken ligt vanaf 11 augustus 2014 gedurende zes weken ter inzage bij:

  • het kantoor van Rijkswaterstaat Oost-Nederland, district Oost-Nederland Noord aan de Ordelseweg 2 te Zwolle.

Hoe kunnen zienswijzen worden ingediend?

Van 11 augustus 2014 tot en met 21 september 2014 kunnen door belanghebbenden tegen het ontwerpbesluit zienswijzen worden ingebracht. Zienswijzen kunnen worden ingediend bij Rijkswaterstaat Oost-Nederland, afdeling Vergunningverlening, Postbus 9070, 6800 ED Arnhem. Ook is het mogelijk om mondeling zienswijzen in te brengen, hiervoor kunt u contact opnemen met de medewerker zoals hieronder bij ‘meer informatie’ is aangegeven.

Meer informatie?

Voor nadere informatie en eventuele inhoudelijke vragen over het ontwerpbesluit kunt u zich wenden tot mevrouw C. Veldman, telefoon 06–53 41 82 68.

De Minister van Infrastructuur en Milieu, namens deze, het hoofd van de afdeling Vergunningverlening Rijkswaterstaat Oost-Nederland, C. Jol

Naar boven