Logo Oegstgeest
Verlening omgevingsvergunning ontsluitingsweg Deelgebied 1 (Rijnvaert) en Frederiksoord-Zuid, Oegstgeest

(NL.IMRO.0579.OWDG1FOZ-VA01)

Het college van burgemeester en wethouders van Oegstgeest maakt bekend dat bij besluit van 31 juli 2014 een omgevingsvergunning is verleend voor het realiseren van een ontsluitingsweg.

Ingevolge het bepaalde in artikel 3.10 Wabo jo. afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) ligt het besluit omgevingsvergunning voor het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening gedurende 6 weken ter inzage.

Het verzoek om vergunning heeft betrekking op de aanleg van een ontsluitingsweg voor de nieuwbouwwijken Deelgebied 1 (thans: Rijnvaert) en Frederiksoord Zuid, van de Rijnsburgerweg naar de Valkenburgerweg. De aanvraag is bij de gemeente bekend onder OLO-nummer 1159273.

Het besluit en de bijbehorende stukken kunnen vanaf donderdag 7 augustus 2014 tot en met woensdag 17 september 2014, worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis van Oegstgeest, op werkdagen van 9.00 tot 16.00 uur of na telefonische afspraak (tel.nr. 14071).

Het besluit en de bijbehorende stukken zijn ook digitaal beschikbaar op de website van de gemeente (onder de rubriek inwoners/wonen leven/bestemmingsplannen). De kennisgeving van de ter inzagelegging staat ook op www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.0579.OWDG1FOZ-VA01.

Nadere informatie is verkrijgbaar bij het team Ruimte via telefoonnummer 14071.

Tegen een verleende omgevingsvergunning die tot stand is gekomen met de uitgebreide voorbereidingsprocedure kunnen belanghebbenden, binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd, beroep aantekenen bij de rechtbank Den Haag, Sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Dit kan alleen als er tijdens de terinzagelegging van het ontwerpbesluit zienswijzen zijn ingediend door deze belanghebbenden of als de belanghebbenden redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen naar voren hebben gebracht.

Naar boven