Logo Beesel
Bestemmingsplan ‘Natuurcompensatie Drakenrijk’, Beesel

Overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening maken wij bekend, dat met ingang van 30 januari 2014 in het gemeentehuis van Beesel bij de Klantenbalie gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage ligt het bestemmingsplan “Natuurcompensatie Drakenrijk”. Het gaat om de kadastrale percelen gemeente Beesel, sectie M. nrs. 83 en 84, tevens het plangebied. Het bestemmingsplan maakt natuurontwikkeling mogelijk op de genoemde percelen. Het bestemmingsplan is digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl en via de gemeentelijke website.

De gemeenteraad heeft het bestemmingsplan op 16 december 2013 vastgesteld. Ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan zijn naar aanleiding van de ingebrachte zienswijzen enkele wijzigingen aangebracht in regels, toelichting en verbeelding.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden, die tijdig hun zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dit niet hebben gedaan, schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien beroep is ingesteld kan tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden gedaan bij de Voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State op het eerder genoemde adres.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State dat wordt gehonoreerd.

Naar boven