Tijdelijke verkeersmaatregelen tijdens het Volksfeest Wijbosch met kermisattracties.
Logo Schijndel
Burgemeester en wethouders,
gelet op,
het organiseren van een volksfeest met kermisattracties in Wijbosch door de Stichting Dorpsraad Wijbosch op vrijdag 10 oktober 2014 tot en met maandag 13 oktober 2014;
het waarborgen van de veiligheid van de deelnemers en organisatoren;
het waarborgen van de veiligheid van de bezoekers,
het waarborgen van de afwikkeling van het verkeer;
en
dat overeenkomstig artikel 24 van het Besluit administratieve bepalingen inzake het Wegverkeer (BABW) overleg is gepleegd met de korpschef van het regionale politiekorps.
b e s l u i t e n :
Om, door het plaatsen van afzethekken voorzien van een verkeersbord model C01 van bijlage I van het RVV 1990 onderstaande wegen en/of weggedeelten in beide richtingen af te sluiten voor alle verkeer uitgezonderd voetgangers:
  • -
    Wijbosscheweg, tussen Pastoor van Vroonhovenstraat-Kapeleind en Kerkstraat-Schoolstraat c.q. Eerdsebaan (ter hoogte van de voetgangersoversteek);
  • -
    De parallelweg Wijbosscheweg aan de zijde van de oneven huisnummers (tussen Kapeleind en Schoolstraat);
  • -
    Het fietspad vanaf Wijbosscheweg 119 tot aan de inrit naar verpleeghuis Sint Barbara-Dorpscentrum De Schakel aan de Eerdsebaan;
  • -
    Kerkstraat, gedeelte tussen Wijbosscheweg en aansluiting parallelweg;
  • -
    Schoolstraat, tussen inrit facilitair centrum Laverhof/Schoolstraat 11 en de Wijbosscheweg.
Geldigheid tijdelijke verkeersmaatregelen
In verband met de opbouw en het weer afbouwen van de attracties gelden genoemde tijdelijke verkeersmaatregelen vanaf dinsdag 7 oktober 2014 09:00 uur tot en met donderdag 16 oktober 2014 17:00 uur of zoveel langer als nodig of zoveel korter als nodig is om de verkeersveiligheid te waarborgen.
Bezwaar
Als u het niet eens bent met dit besluit, kunt u binnen zes weken na de datum van bekendmaking een bezwaarschrift indienen. Dit richt u aan burgemeester en wethouders van Schijndel, Postbus 5, 5480 AA Schijndel.
Hierin vermeldt u in ieder geval:
  • uw naam;
  • uw adres;
  • een omschrijving van het besluit;
  • de motivering van uw bezwaar;
  • de datum;
  • uw handtekening.
In spoedeisende gevallen kunt u gelijktijdig de voorzieningenrechter van de rechtbank Oost-Brabant verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen. Het verzoek richt u aan de voorzieningenrechter van de rechtbank Oost-Brabant, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Hiervoor brengt de rechtbank u kosten in rekening.
U kunt ook digitaal een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.
Schijndel, 30 juli 2014
Namens burgemeester en wethouders,
het hoofd van de afdeling Weg- en Waterbouw,
ing. J. Jans
Reg. nummer 14.024852
Naar boven