Logo Oude IJsselstreek
Ontwerpbeschikking Omgevingsvergunning F.B. Deurvorststraat 2, Ulft, Oude IJsselstreek

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oude IJsselstreek maken bekend, dat zij, in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), vergunning willen verlenen voor het realiseren van een horecabedrijf met kamerbewoning op de locatie F.B. Deurvorststraat 2 te Ulft.

Inzage

De stukken liggen van 31 juli 2014 t/m 11 september 2014 voor iedereen ter inzage. Tijdens openingstijden kunt u de stukken inzien bij de Publieksbalie in het gemeentehuis in Gendringen. Het gemeentehuis is geopend op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur. Op afspraak kunnen de stukken ook worden ingezien op maandag van 08.30 tot 20.00 uur, op dinsdag tot en met donderdag van 08.30 tot 17.00 uur en op vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur.

De stukken zijn hier in elektronische vorm te raadplegen.

De bestanden van het ontwerpbesluit kunt u eveneens langs elektronische weg verkrijgen, inzien en opslaan.

In het gemeentehuis kunt u de stukken zowel in elektronische vorm als op papier bekijken. De elektronische vorm is hierbij juridisch bindend.

Reacties

Gedurende voornoemde termijn van ter inzage legging kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze over dit voornemen kenbaar maken bij het coillege van burgemeester en werthouders, Postbus 42, 7080 AA Gendringen. Voor het mondeling indienen van een zienswijze kunt u een afspraak maken via de Publieksbalie.

Gendringen, 22 juli 2014

Naar boven