Logo Beuningen
Kennisgeving ontwerp beschikking tijdelijke borden, Beuningen

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Burgemeester en wethouders van de gemeente Beuningen maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, in strijd met de ter plaatse geldende bestemmingsplannen, voornemens zijn vergunning te verlenen voor:

IMRO-code:

Naam, locatie:

NL.IMRO.0209.TAAugustuslaanbord-ow01

Tijdelijke vergunning ‘te koop’ bord aan de Augustuslaan te Beuningen.

NL.IMRO.0209.TAHoutduiflaan-ow01

Tijdelijke vergunning ‘te koop’ bord aan de Houtduiflaan te Beuningen.

U kunt de aanvraag, de ontwerpbeschikking en de daarop betrekking hebbende stukken inzien met ingang van 23 januari 2014 gedurende zes weken, dus tot en met 5 maart 2014.

De stukken zijn raadpleegbaar gemaakt en beschikbaar gesteld op de volgende wijze:

Tijdens de inzagetermijn kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling zienswijzen naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 14, 6640 AA Beuningen.

In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van de ontwerpbeschikking deze betrekking heeft. Voor mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de balie Bouwen, Wonen en Leefomgeving, telefoon 14 024. Van mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Wij maken u erop attent dat u slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kunt indienen als u ook een zienswijze hebt ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en u belanghebbende bent.

Naar boven