Ontwerpbestemmingsplan ‘Haarlemmermeer Noordwest Groengebieden 1e herziening’ (artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening)
Logo Haarlemmermeer
Burgemeester en wethouders van Haarlemmermeer maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan  ‘Haarlemmermeer Noordwest Groengebieden 2010, 1e herziening’ ter inzage wordt gelegd. Het ontwerpbestemmingsplan heeft de planidentificatie NL.IMRO.0394.BPGhlmgroeng1eherz-B001.
 
Het plan
In dit bestemmingsplan ‘Haarlemmermeer Noordwest groengebieden 2010, 1e herziening’ wordt de planologische regeling vastgelegd voor een aantal gebieden uit het bestemmingsplan ‘Haarlemmermeer Noordwest groengebieden 2010’. Het plangebied bestaat uit 4 kleine gebieden in het groene carré. De gebieden liggen aan de zuidzijde van Zwanenburg, ten oosten van Vijfhuizen en ten noorden van de Geniedijk in Hoofddorp. Het gaat om de gronden die in dat plan de bedrijfsbestemming hebben en de gronden aan de zuidwest- en zuidoostkant van het complex de Baarsjes bij Vijfhuizen. 
 
Inzien
Het ontwerpraadsbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan en het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken, kunt u raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website van de gemeente: www.haarlemmermeer.nl/ruimtelijkeordening 
Voorts liggen deze stukken ter inzage in het raadhuis in Hoofddorp. Geopend maandag tot en met vrijdag van 09.00-13.00 uur. Op afspraak zijn deze dagelijks ook in te zien van 13.00-17.00 uur en op dinsdagavond van 17.00–20.00 uur. Een afspraak maakt u via 0900 – 1852.
 
De terinzageligging begint op 11 augustus en duurt zes weken.
 
Zienswijzen
Gedurende de termijn van terinzageligging kan een ieder een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan zowel schriftelijk als mondeling naar voren brengen. Schriftelijk kan dit door een brief te sturen aan de gemeenteraad van Haarlemmermeer, postbus 250, 2130 AG Hoofddorp. Mondeling kan dit in het raadhuis te Hoofddorp (zie hiervoor).
 
Naar boven