Ontwerpbestemmingsplan Lingedijk 111 te Kedichem
Logo Leerdam
Burgemeester en wethouders van Leerdam maken bekend dat zij tijdens de vergadering van 15 juli 2013 hebben ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan "Lingedijk 111". Het ontwerpbestemmingsplan is bedoeld voor het wijzigen van het gebruik van het perceel. De bestemming “Wonen” wordt gewijzigd in een bestemming “Gemengd” teneinde bedrijfsmatige activiteiten mogelijk te maken. Het betreft het gebruik van de vakantiewoning ten behoeve van zowel recreatieve als ook zakelijke recreanten.
Ter inzage
Het ontwerpbestemmingsplan, inclusief de bijbehorende stukken, wordt met ingang van donderdag 14 augustus 2014 gedurende een periode van zes weken voor iedereen ter inzage gelegd in het gemeentehuis aan het Dokter Reilinghplein 1, 4141 DA Leerdam (geopend maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur).
Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal beschikbaar via http://www.ruimtelijkeplannen.nl. Verder is de bekendmaking gepubliceerd in de Staatscourant, het gemeentelijk elektronisch blad, de gemeentepagina in het Kontakt en de gemeentelijke website www.leerdam.nl . Op de website treft u eveneens het bestemmingsplan en de bijbehorende stukken aan in pfd-formaat.
Het plangebied is gelegen aan de Lingedijk 111 te Kedichem in Leerdam.
Indiening zienswijze
Gedurende de periode waarin het plan ter inzage ligt kan iedereen over het ontwerpbestemmingsplan gemotiveerde zienswijzen bekend maken aan de gemeenteraad.
Schriftelijke zienswijzen dienen als volgt te worden geadresseerd:
Gemeenteraad van Leerdam
Postbus 15
4140 AA Leerdam
Vervolgprocedure
Na de zienswijzentermijn besluit de gemeenteraad over het bestemmingsplan, met inachtneming van de zienswijzen. Indien de raad besluit het bestemmingsplan vast te stellen, staat voor belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar hebben gemaakt, beroep open bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van Staat. Ook voor degene, die belanghebbende zijn wegens een gewijzigde vaststelling van het bestemmingsplan staat dan beroep open bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw H. Schefferlie van de afdeling Beleid, telefoonnummer 0345-636207(van maandag t/m donderdag).
Leerdam, 15 juli 2014
 
Naar boven