Logo Boekel
Voorontwerpbestemmingsplan ‘De Driedaagse’, Boekel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Boekel maken, gelet op het bepaalde in de inspraakverordening, bekend dat met ingang van donderdag 14 augustus 2014 gedurende zes weken het voorontwerpbestemmingsplan ‘De Driedaagse’ tijdens openingstijden ter inspraak ligt bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Het plan met bijbehorende stukken is tevens raadpleegbaar via de gemeentelijke website www.boekel.nl (onder ‘Inwoner’, ‘Bouwen en Wonen’, ‘Structuurvisie en bestemmingsplannen’ en dan ‘Voorontwerpbestemmingsplan De Driedaagse’).

Het betreffende bestemmingsplan voorziet in de ontwikkeling van het gebied, bekend als De Driedaagse, tot een woonwerklandschap en parkzone. In het woonwerklandschap wordt hier lichte bedrijvigheid toegestaan met daarbij behorende bedrijfswoningen.

Aangezien de gronden binnen het plangebied in het bezit zijn van de gemeente Boekel is het kostenverhaal anderszins verzekerd en behoeft er geen exploitatieplan te worden opgesteld.

Gedurende de termijn van terinzageligging kan een ieder schriftelijk of mondeling diens inspraakreactie omtrent het voornemen kenbaar maken. Als u mondeling uw inspraakreactie kenbaar wenst te maken, kunt u binnen de genoemde termijn contact opnemen de heer G. Klop, beleidsmedewerker ruimtelijke ordening. Uw schriftelijke inspraakreactie kunt u indienen bij het college van Burgemeester en wethouders van Boekel, Postbus 99, 5427 ZH te Boekel.

Boekel, 12 augustus 2014

Burgemeester en wethouders van Boekel

Naar boven