Logo De Ronde Venen
Ontwerp omgevingsvergunning met projectafwijkingsbesluit voor aanpassen van een werktuigenberging (toevoegen van een mestkelder en een luifel) bij de boerderij Polderweg 1, Abcoude (bij afrit A2), De Ronde Venen

Burgemeester en wethouders van gemeente De Ronde Venen maken bekend dat zij het voornemen hebben om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, onder a, onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning te verlenen voor het aanpassen van een werktuigenberging/jongveestal (toevoegen van een mestkelder en een luifel) bij de bouwen van een boerderij op het perceel Polderweg 1, 1391 HR in Abcoude. Het betreft de activiteiten bouwen en afwijken bestemmingsplan.

Ter inzage

Het ontwerpbesluitbesluit en bijbehorende stukken liggen voor iedereen ter inzage vanaf 31 juli 2014 voor een periode van zes weken bij de balie Omgevingszaken in de centrale hal van het gemeentehuis in Mijdrecht. U kunt een afspraak maken via T. 0297 29 16 16 om de stukken in te zien. De openingstijden van de balie zijn ma t/m do 8.30-16.00 uur, vr 8.30-12.30 uur.

Toelichting

Het perceel ligt aan de Polderweg, voorheen bekend als Vinkenkade 2 in Abcoude, ten westen van de afrit 3 Abcoude van de rijksweg A2. Het plan is om onder de vergunde werktuigenberging/jongveestal een mestkelder te plaatsen en om de luifel aan te passen.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van de ter inzage legging kan iedereen op de ontwerp omgevingsvergunning een zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders. Deze zienswijzen kunnen naar keuze mondeling of schriftelijk kenbaar worden gemaakt. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar gemeente De Ronde Venen, Postbus 250, 3640 AG in Mijdrecht. Voor mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Omgevingszaken, T. 0297 29 17 81.

Naar boven