Onherroepelijk worden van het bestemmingsplan Stormpolder
Logo Krimpen aan den IJssel
Burgemeester en wethouders van Krimpen aan den IJssel maken bekend dat het door de gemeenteraad op 13 juni 2013 vastgestelde bestemmingplan Stormpolder in zijn geheel onherroepelijk is geworden.
 
De Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State heeft bij uitspraak van 25 juni 2014 no. 201308666/1/84 het tegen de vaststelling van het bestemmingsplan ingestelde beroep ongegrond verklaard.
 
Begrenzing bestemmingsplan
Het bestemmingsplan Stormpolder ligt in het westen van de gemeente Krimpen aan den IJssel. Het plangebied is circa 66 hectare groot en omvat het belangrijkste bedrijven- en industrieterrein binnen de gemeente. Aan de noordzijde wordt het gebied begrensd door de
Hollandsche IJssel, deze rivier vormt tevens de gemeentegrens met Capelle aan den IJssel. Aan de zuidzijde is het gebied gelegen aan de Nieuwe Maas en aan de oostzijde wordt het plangebied begrensd door de Sliksloot en de bedrijventerreinen Parallelweg en de Krom. Aan de westzijde grenst het gebied aan de gemeente Rotterdam.
 
Bestemmingsplan raadpleegbaar
Het bestemmingsplan ‘Stormpolder’ is beschikbaar en raadpleegbaar op: www.ruimtelijkplannen.nl. U kunt het bestemmingsplan ook inkijken in het Publiekscentrum van het raadhuis. Hier bent u tijdens de openingstijden van harte welkom.
 
Naar boven